Bennenbroekstraat 65
5712BL
SOMEREN
tel. 0493-491986

Voor de eerste competitiewedstrijd stond met Mifano gelijk een lastige tegenstander op het programma.

De eerste fase van de wedstrijd was voor SSE maar 2 uitstekende kansen werden niet benut. Hierna kwam Mifano kwam beter in de wedstrijd en op het half uur benutte Van Hoof zijn kans wel, 0-1.

Na rust was de eerste kans voor SSE, maar het schot van Erwin Altena ging naast. Op het uur was het Janssen die met een kopbal de 0-2 scoorde. Hierna was het geloof weg bij SSE, zeker toen 10 minuten later de 0-3 viel voor Mifano via Leenen.

De komende week wacht met Stiphout Vooruit weer een tegenstander van formaat, veel succes.