Nieuws SSE - SSE

Sponsors

Nieuws SSE

Terugblik op ouderavond voor ouders van SSE jeugdspelers

18 mei 8:45  Woensdag 10 mei hebben we voor alle ouders van onze jeugdspelers en potentiële nieuwe leden een bijeenkomst gehouden ter voorbereiding op het volgende seizoen. Het lijkt nog ver weg maar als de vakantie eenmaal begint zitten de agenda's snel vol geboekt. We hebben ervoor gekozen om alle ouders en vrijwilligers tijdig te informeren over onze plannen voor het volgende seizoen. meer »

157x gelezen

Bier, verkleden, snacks en live muziek tijdens SSE 5 reünie

15 mei 8:15  Na maanden van voorbereiding was het op vrijdagavond 5 mei dan zover, de reunie van SSE 5 stond op het programma. SSE heeft inmiddels geen vijfde senioren elftal meer maar in het verleden hebben veel (ex-)leden van SSE samen geweldige jaren gehad in SSE 5. Genoeg aanleiding om iedereen nog eens bij elkaar te brengen om wat oude herinneringen op te halen en er een ouderwetse SSE 5 avond van te maken.meer »

135x gelezen

Basisschoolclinic bij SSE groot succes!

12 mei 21:00  Op vrijdag 12 mei organiseerde SSE samen met basisschool de Vonder voor de derde keer de clinic. 180 leerlingen kwamen naar sportpark De Heikampen voor een leuke training onder leiding van échte trainers!meer »

132x gelezen

Laatste wedstrijddag op zondag 21 mei!

8 mei 23:00  Op zondag 21 mei spelen SSE 1, 2 én 3 de laatste wedstrijden van het seizoen. Als klap op de vuurpijl doen ze dat allemaal thuis. Tijd om het seizoen met een knaller af te sluiten op de Laatste Wedstrijddag!meer »

93x gelezen

CORNÉ DIRVEN OVERLEDEN

8 april 14:45  Op donderdag 6 april jl. ontvingen wij het trieste bericht dat ons gewaardeerde lid Corné Dirven de strijd tegen zijn ziekte niet heeft kunnen winnen.meer »

900x gelezen

Frans Verhees overleden

31 maart 0:00  Geheel onverwacht hebben we afscheid moeten nemen van ons gewaardeerd lid Frans (Frenske) Verhees.meer »

599x gelezen

Support SSE met de Beetjes actie bij Jumbo!

11 maart 15:00  Vanaf deze week ontvang je bij iedere €15,- aan boodschappen bij Jumbo Bennenbroek in Someren een muntje. Wat dit muntje waard is? Dat weten we nog niet, maar hoe meer muntjes SSE verzamelt, hoe hoger het bedrag dat SSE ontvangt. meer »

121x gelezen

Geef je op voor de Grote SSE Pubquiz op 14 april!

7 maart 19:15  Waar we de pubquiz in januari door moesten schuiven vanwege de verbouwing van de kantine, heeft de kantine inmiddels een flinke metamorfose ondergaan. Op 14 april is het daarom zover: De Grote SSE Pubquiz. meer »

130x gelezen

Extra €3048,- voor SSE van de VriendenLoterij!

27 februari 21:30  Wat een mooie verrassing! In navolging tot het mooie bedrag dat SSE ontving als club van de maand ontvingen we een extra bijdrage van €3048,- van de VriendenLoterij. De bijdrage komt voort uit de extra schenking van 5,6 miljoen euro die is vrijgemaakt voor clubs en verenigingen die trainen en repeteren. Op deze manier biedt de VriendenLoterij een financiële steun in de rug aan ruim 2.400 clubs en verenigingen in tijden van hoge energiekosten, van sportclubs tot muziek-, toneel- en theaterverenigingen.meer »

112x gelezen

Leuke activiteiten voor de SSE- jeugd!

27 februari 21:15  In het weekend van 24 en 25 februari werden er leuke activiteiten georganiseerd voor de jeugd van SSE. Op vrijdagavond trapte de JO15 af bij Indoor voetbal Nederweert voor een avondje voetballen, waarna er op zaterdagmorgen voor de jeugd van SSE weer een Bingo werd georganiseerd! meer »

129x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!