Sponsors

Nieuws SSE

Nieuwe hoofdsponsor “Boerentrots” gepresenteerd tijdens voetvolleytoernooi S.S.E.

Gisteren, 21 juni 21:45  Op zaterdag 19 juni werd het seizoen bij S.S.E. afgesloten met een voetvolleytoernooi voor alle seniorenleden. Ook werd op deze dag met trots de nieuwe hoofdsponsor “Boerentrots” en het shirt gepresenteerd!meer »

20x gelezen

Geslaagde voetbalclinic voor basisschoolleerlingen

7 juni 23:00  Op vrijdag 4 juni organiseerde SSE in het verloop van de basisschoolclinic een extra voetbalclinic. Op vrijdagmiddag waren alle basisschoolleerlingen uitgenodigd voor een training door ervaren trainers!meer »

170x gelezen

Selectie neemt afscheid van Trainersduo en stoppende spelers

7 juni 22:45  Op donderdag 3 juni nam SSE afscheid van trainer John Elbers en zijn assistent Theun Mikkers. Daarnaast werd er ook afscheid genomen van enkele stoppende spelers.meer »

114x gelezen

Eind week 22 wordt de contributie voor het seizoen 2021/22 geïnd.

1 juni 22:45  De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Dit betekent ook dat de contributie voor het seizoen 2021/22 komende week geïnd gaat worden.meer »

88x gelezen

SSE kartrekker bij KNVB-pilots 7x7 seniorenvoetbal

27 mei 22:30  Om beter aan te sluiten op de wensen en behoefte van de doelgroep 18-34 jaar start de KNVB in seizoen 2021-2022 (landelijk) met pilots voor de 7x7 spelvorm. Zowel voor mannelijke als vrouwelijke teams worden deze pilots beschikbaar gesteld.meer »

289x gelezen

Maak kennis met de nieuwe hoofdtrainer: William Hoeymans!

6 mei 8:15  Het hoge woord is er dan eindelijk uit… Het komende seizoen is William Hoeymans de nieuwe hoofdtrainer van ons eerste elftal! Maar wie is William? Wij stuurden onze razende reporter langs voor een kennismakingsinterview met de kersverse hoofdtrainer.meer »

434x gelezen

Bubblevoetbal tijdens voorjaarsactiviteiten

19 april 22:30  In de maanden maart en april organiseert SSE iedere twee weken een extra activiteit voor de jeugd en senioren <27 jaar. Deze week: Bubblevoetbal.meer »

276x gelezen

Boardingvoetbal voor jong en oud!

28 maart 21:15  Als onderdeel van de reeks activiteiten in maart en april stond afgelopen weekend boardingvoetbal op de planning. Het boardingvoetbal viel in de smaak bij jong en oud, waarbij het voor de jongste jeugd ook diende als luchtkussen.meer »

323x gelezen

Bekijk hier het activiteitenprogramma voor maart en april!

10 maart 8:30  Inmiddels wordt er weer gevoetbald in de jeugd- en seniorenafdeling. Omdat we voorlopig nog geen wedstrijden verwachten hebben we een activiteitenprogramma gemaakt voor de maanden maart en april. Iedere twee weken bieden we hiermee een leuke activiteit aan.meer »

539x gelezen

Trainingen voor senioren onder 27 jaar weer hervat

5 maart 19:45  Op donderdag 4 maart trainde de senioren weer voor het eerst dit jaar. Uiteraard volgens de gestelde maatregelen, zonder de spelers van 27 jaar of ouder en met alle drie de teams samen.meer »

462x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!