Sponsors

Nieuws SSE

Stem op SSE tijdens RaboClubsupport!

4 oktober 22:15  Met RaboClubsupport steunt Rabobank al jaren verenigingen in het realiseren van mooie doelen. Vorig jaar wist SSE een erg mooi bedrag bij elkaar te krijgen dankzij jullie steun! Dit jaar hebben we een duidelijk doel. De inrichting van onze kantine, het middelpunt van de vereniging, is hoognodig aan vervanging toe. Help jij SSE mee naar een kantine voor iedereen? Stem dan op SSE tijdens RaboClubsupport!meer »

130x gelezen

SSE’er in hart en nieren Hans van de Voort overleden.

24 september 0:00  Op woensdag 23 september bereikte ons het treurige nieuws dat SSE’er van het eerste uur, Hans van de Voort is heengegaan. Een vlugge blik door het jubileumboek is genoeg om te weten dat we daarmee een SSE’er in hart en nieren verloren zijn. Onze steun gaat uit naar familie en vrienden van Hans, veel sterkte in de komende periode.meer »

1774x gelezen

SSE'er van het eerste uur Klaas van Houts is overleden

3 juli 12:30  Op vrijdag 2 juli is medeoprichter en ras-SSE'er Klaas van Houts overleden. Klaasje, zoals iedereen hem liefkozend noemde, werd 76 jaar. Klaas werd enkele jaren geleden, na het overlijden van zijn vrouw Fien, getroffen door de Ziekte van Parkinson. Na een val eerder deze week ging zijn fysieke gesteldheid flink achteruit. meer »

337x gelezen

Nieuwe hoofdsponsor “Boerentrots” gepresenteerd tijdens voetvolleytoernooi S.S.E.

21 juni 21:45  Op zaterdag 19 juni werd het seizoen bij S.S.E. afgesloten met een voetvolleytoernooi voor alle seniorenleden. Ook werd op deze dag met trots de nieuwe hoofdsponsor “Boerentrots” en het shirt gepresenteerd!meer »

640x gelezen

Geslaagde voetbalclinic voor basisschoolleerlingen

7 juni 23:00  Op vrijdag 4 juni organiseerde SSE in het verloop van de basisschoolclinic een extra voetbalclinic. Op vrijdagmiddag waren alle basisschoolleerlingen uitgenodigd voor een training door ervaren trainers!meer »

337x gelezen

Selectie neemt afscheid van Trainersduo en stoppende spelers

7 juni 22:45  Op donderdag 3 juni nam SSE afscheid van trainer John Elbers en zijn assistent Theun Mikkers. Daarnaast werd er ook afscheid genomen van enkele stoppende spelers.meer »

443x gelezen

Maak kennis met de nieuwe hoofdtrainer: William Hoeymans!

6 mei 8:15  Het hoge woord is er dan eindelijk uit… Het komende seizoen is William Hoeymans de nieuwe hoofdtrainer van ons eerste elftal! Maar wie is William? Wij stuurden onze razende reporter langs voor een kennismakingsinterview met de kersverse hoofdtrainer.meer »

717x gelezen

Bubblevoetbal tijdens voorjaarsactiviteiten

19 april 22:30  In de maanden maart en april organiseert SSE iedere twee weken een extra activiteit voor de jeugd en senioren <27 jaar. Deze week: Bubblevoetbal.meer »

431x gelezen

Boardingvoetbal voor jong en oud!

28 maart 21:15  Als onderdeel van de reeks activiteiten in maart en april stond afgelopen weekend boardingvoetbal op de planning. Het boardingvoetbal viel in de smaak bij jong en oud, waarbij het voor de jongste jeugd ook diende als luchtkussen.meer »

518x gelezen

Sportpark de Heikampen onder een dikke laag sneeuw

10 februari 21:45  Het heeft afgelopen week flink gesneeuwd. Jammer genoeg kunnen de trainingen hierdoor niet doorgaan, maar het levert wel mooie plaatjes op!meer »

380x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!