Lidmaatschap - SSE

Sponsors

Lidmaatschap

Info

Op deze pagina vind je meer informatie op het gebied van: Lid worden, financiële ondersteuning voor gezinnen met minimum inkomen, contributie, afmelden als lid, adreswijzigingen doorgeven en wedstrijdkleding.
1.png

Lid worden van SSE:

We verwelkomen bij SSE altijd graag nieuwe leden. Lid worden kan in alle leeftijdscategorieën voor zowel jongens als meiden. Uiteraard ben je vrij om eerst een paar keer te komen kijken en vrijblijvend een paar keer mee te komen trainen. Neem hiervoor contact op met het algemeen e-mail adres info@sse-voetbal.nl zodat de juiste persoon binnen SSE contact met je op kan nemen om je van de juiste informatie te voorzien en je te begeleiden binnen de club.

LID_worden_SSE.png

Als je zeker weet dat je lid wilt worden, klik dan op de bovenstaande afbeelding. Je gegevens worden dan gestuurd naar ledenadministratie@sse-voetbal.nl en je ontvangt een kopie van de gegevens op je eigen mail. Daarna ben je officieel lid van SSE!

Stichting Leergeld Asten-Someren
Gezinnen met een minimum inkomen kunnen een beroep doen op Leergeld voor ondersteuning bij de betaling van contributie en/of de aanschaf van sportkleding.
Kijk voor meer informatie hierover op www.Leergeld-asten-someren.nl

 

Contributie

De contributie is afhankelijk van categorie waar je in valt. De verschillende categorieën zijn weergeven in de onderstaande tabel. De contributiebedragen voor het volgende seizoen worden tijdens de jaarlijkse ledenvergadering vastgesteld.

Voor het seizoen 2023-2024 is de contributie als volgt samengesteld:

Categorie

 Bedrag

Senioren >18 jaar

€   120,00

Jeugd t/m 18 jaar*

€     85,00

Jeugd JO7-JO8*

€     46,50

Veteranen

€     85,00

Veterinnen

€     65,00

Niet-voetballende leden

€     65,00

Begunstigers / Donateurs

€     30,00


*Voor bepaling van de juiste categorie van ieder lid is het reglement van de KNVB leidend 

Vrijgesteld van contributie:

-          Ereleden en de Leden van Verdienste zijn vrijgesteld van contributie.

-          Niet-voetballende leden die al betalend lid zijn van de KNVB via het lidmaatschap bij een andere voetbalvereniging.

 

Betaling van contributie:

-          Betaling van de contributie vindt jaarlijks plaats, voor aanvang van het seizoen, via automatische incasso (machtiging).

-          Leden die al langer lid zijn van SSE mogen de contributie betalen na ontvangst van een factuur die jaarlijks verstuurd wordt in oktober. Neem voor deze optie contact op met de penningmeester via penningmeester@sse-voetbal.nl

-          Contributie betalen op basis van factuur dient binnen 14 dagen te worden betaald op Rabobank rekening NL58RABO0148031196.

-          Leden die binnen 14 dagen niet betaald hebben, krijgen een herinnering toegezonden. Als daarop niet wordt gereageerd zal de vereniging het lidmaatschap beëindigen.

-          Leden die zich tussentijds aanmelden, betalen een gereduceerd bedrag. Neem hiervoor contact op met de penningmeester via penningmeester@sse-voetbal.nl

-          Betaalde contributie wordt, na opzegging van het lidmaatschap, niet terugbetaald. 

 

Afmelden als lid:

Uiteraard zien we niemand graag vertrekken als lid. Maar als dat toch het geval is kan opzeggen van het lidmaatschap alleen door dit te melden bij ledenadministratie@sse-voetbal.nl. Het melden van de opzegging dient uiterlijk 1 Mei gedaan te worden. Indien je niet voor gestelde datum melding gemaakt hebt van het opzeggen van je lidmaatschap, val je in het nieuwe voetbalseizoen en dien je aan alle financiële verplichtingen van het nieuwe seizoen te doen.

Mocht je op een later moment toch weer lid willen worden dan ben je uiteraard altijd weer welkom!

 

Adreswijzigingen:

Als je gaat verhuizen en je adres wijzigt dan willen we je vriendelijk verzoeken om dit door te geven via ledenadministratie@sse-voetbal.nl

Wedstrijdkleding:

Onze clubkleuren zijn paars en wit.

  • Een paars shirt (merk Hummel)
  • Een witte broek
  • Paarse sokken.

SSE wordt door diverse bedrijven gesteund middels shirtsponsoring. Elk team heeft hierdoor een set wedstrijdshirts ter beschikking. Deze shirts worden aan het begin van het seizoen uitgereikt en worden aan het einde van het seizoen ingenomen.

De witte broek en de paarse sokken moet je zelf aanschaffen en kun je onder andere aanschaffen bij Sportpunt in Someren. De kleding van de SSE clubcollectie vind je terug via de webshop link op onze website!

Zowel SSE als de KNVB stelt het gebruik van scheenbeschermers verplicht.

Het wassen van de shirts gaat in onderling overleg per team.

 

Overige vragen:

Als je nog overige vragen hebt over dit onderdeel dan kun je deze mailen naar ledenadministratie@sse-voetbal.nl


Penningmeester
Merijn Altena
Telefoon: 0620153287
E-mail penningmeester@sse-voetbal.nl

Ledenadministratie Senioren / Junioren
Bart van de Ven
Telefoon: 0623915907
E-mail ledenadministratie@sse-voetbal.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!