Sponsors

Kantinedienst

Vanaf het seizoen 2020/21 wordt onze voetbalkantine enkel door vrijwilligers gerund.

Hierbij verwachten wij van spelende leden en ouders van de jongste leden, dat ze twee diensten per jaar draaien. Deze diensten zijn donderdagavond, zaterdagochtend/middag, zaterdagmiddag/avond, zondagochtend/middag en zondagmiddag/avond. De diensten beslaan ongeveer 4 uur.

Voor iedere dienst ontvang je een kantinedienst pasje ter waarde van €15,-. Dit pasje kun je inleveren bij de penningmeester. Hij zal er dan voor zorgen dat het verdiende geld van je kantinedienst (maandelijks) overgeboekt wordt. De tweede optie is om je bijdrage van de kantinedienst te doneren aan een doel binnen SSE. Hiervoor kun je het pasje in een van de daarvoor bedoelde buizen gooien.

De gestelde doelen voor het seizoen 2020/21 zijn:

Kantinedienst_kantine_SSE2.png

Inschrijven diensten

Het inschrijven voor een kantinedienst kan vanaf het moment dat het programma bekend is en gaat via Inzetrooster. Via inzetrooster is het mogelijk om jezelf aan te melden voor een dienst naar keuze.

Uiteraard is iedereen vrij om te kiezen wanneer hij/zij zichzelf inpland. Zo kun je natuurlijk ook samen met een vriend of vriendin een dienst overnemen. Let wel op! Wanneer je onverhoopt je dienst niet kunt draaien is het mogelijk om dit binnen 24 uur nog te annuleren. Hierna is het je eigen verantwoordelijkheid om een vervanger voor de dienst te vinden.

LET OP! Het is mogelijk om als minderjarige een dienst te draaien. We stellen hier wel de regel bij dat het de verantwoordelijkheid is van de ouder/voogd om zelf voor een volwassen collega te zorgen tijdens de dienst. Dit om te voorkomen dat minderjarigen niet alleen zonder volwassene komen te staan.

Voorafgaand aan de te draaien dienst krijg je drie dagen vantevoren nog een herinnering toegestuurd. Verder is de kantine voorzien van de benodigde informatie om alle handelingen uit te kunnen voeren. Op deze manier hopen we jullie voldoende te kunnen ondersteunen tijdens jullie dienst. Uiteraard is er ook altijd een aanspreekpunt aanwezig.

We kunnen begrijpen dat je voorafgaand aan je kantinedienst de nodige vragen hebt. Hiervoor hebben we een veelgestelde vragen pagina in het leven geroepen. Hier vindt je de meest gestelde vragen voorafgaand aan de kantinedienst. We hopen dat dit je vragen kan beantwoorden. Zo niet, dan kun je voor vragen of opmerkingen altijd terecht bij: kantine@sse-voetbal.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!