Kerkendijk 148 C
5712EX
SOMEREN
tel. 0493-492988

Voor SSE was het klapstuk van de wedstrijd de paarswitte bengaalse potten die SSE 3 bij het betreden van het veld aanstak. Tijdens de derby kon SSE niet echt een vuist maken.
De oranjehemden kwamen al snel op 1-0 na een verre uittrap van doelman Van Seccelen. Gedragen door de straffe wind vloog de bal over de SSE-verdediging heen en Jim Wijnen zag geen andere mogelijkheid dan Stefan Maas te vloeren binnen de 16. De penalty was een eitje voor Tim Warmerdam.
Geholpen door de wind drukte SVSH de paarswitten terug op eigen helft. Vooral het  SSE-middenveld, waar alleen Roy van Gerwen zijn niveau haalde, werd regelmatig uitgespeeld en kwam de druk vol op de verdediging. Nadat Stefan Maas nog een keer de lat raakte, kwam SSE wat beter in de wedstrijd. Erwin Altena zette met een uitstekende actie zijn tegenstander te kijk maar de afwerking was matig. Op slag van rust moest Jim Wijnen zich nog een keer strekken op een prima schot en bracht ook Roy van Gerwen redding op de doellijn.

Direct na de thee zette SSE even aan, maar meer dan enkele scrimmages voor het SVSH-doel bracht dit niet. De wedstrijd was er vooral een van veel foute passes aan beide zijden en die ene kans in de tweede helft wist de thuisploeg via Wesley Maas wel te benutten.
Zo eindigde de derby in een verdiende 2-0 winst voor SVSH en trokken ze de onderlinge stand weer gelijk, na de eerdere 3-2 winst in de thuiswedstrijd voor SSE.