Houwakker 31
6035PK
OSPEL
tel. 0495-633060

Op een kletsnat en glibberig veld hebben Ospel en SSE de toeschouwers een boeiende wedstrijd met veel doelpunten voorgeschoteld: 4-4. De thuisclub liep aanvankelijk vrij snel weg naar 2-0, maar door een eigen doelpunt en een benutte strafschop kwam SSE langszij. In de tweede helft waren de zaken omgedraaid. SSE liep twee doelpunten weg naar 2-4. Nu kwam de ploeg uit Ospel sterk terug. In de slotfase kregen beide ploegen nog kansen op de winst, maar benutten deze niet.

Het eerst kwartier had de thuisploeg de beste kansen en kwam via Creemers op voorsprong. Ook verloor SSE Ruben Altena wegens een spierblessure. De goed invallende Roy Lemmen en Giel Swinkels kregen vervolgens de kans op de gelijkmaker maar hun vizier stond niet op scherp. Ospel kreeg ook enkele goede mogelijkheden en kwam via een penalty op 2-0 na een overtreding van Roy van Gerwen. Vlak voor rust gleed Ospel verdediger Thom Janssen door op het gladde veld en bracht SSE ongewild terug in de wedstrijd, 1-2. Toen Remco de Vries even later een mooie actie maakte werd hij binnen de beruchte lijnen neergehaald. Merijn Altena benutte vervolgens dit buitenkansje vanaf 11 meter.

Direct na rust pakte SSE de draad gelijk weer op en schoot Erwin Altena de paarswitten op voorsprong uit een voorzet van Roy Lemmen, 2-3. SSE drukte door en uit een hoekschop werkte Remco de Vries de 2-4 binnen.
Koploper Ospel gaf zich niet gewonnen en vocht zich terug in de wedstrijd. Doelman Jim Wijnen wist enkel malen redding te brengen maar op de inzet van Beenders was hij kansloos, 3-4. SSE moest nog verder terug en verloor aanvoerder Pedro van de Voort na een tik tegen zijn hoofd waarbij hij knock-out ging. Uit een vrije trap wist Creemers Ospel weer langszij te koppen, 4-4.

Ver in blessuretijd leek Roy Lemmen de matchwinner te worden voor SSE, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens twijfelachtig buitenspel. Uiteindelijk deelden beide ploegen de punten en, gezien het spelverloop, was dit een terechte uitslag.

Volgend weekend komt Maarheeze op bezoek in Someren-Eind, met maar liefst vijf gelijke spelen lijkt dit een stugge ploeg. Veel succes SSE!