Bennenbroekstraat 65
5712BL
SOMEREN
tel. 0493-491986

Een onnodige nederlaag tegen Neerkandia. De paarswitten lieten het in de eerste helft na om de 1-0 voorsprong te vergroten, ondanks de nodige kansen, en gaven in de tweede helft de wedstrijd weg.
Mennen en Seijkens bezorgde Neerkandia in ruim tien minuten de overwinning tegen. „Op basis van de tweede helft hebben we terecht verloren. In de eerste helft gebeurde niet veel, maar verzuimen we op 2-0 te komen”, baalde SSE-trainer Michael Thijs na. Neerkandia-trainer Tim Jansen zag dat zijn ploeg de instructies uit de rust goed oppikte. „Ik had aangegeven dat het feller moest en je zag dat er meer geloof in de ploeg zat en we meer grip hadden.” Uiteindelijk eindigden de bezoekers met negen man door een rode kaart en meer blessureleed dan de reservebank aankon.
Volgende week wacht de zware klus tegen koploper RKSVO in Ospel.