Vrakkerveld 7
6002AZ
WEERT
tel. 0495-535850

Een wedstrijd met twee gezichten. Was FC Oda de eerste helft de bovenliggende partij, na rust was SSE de betere en had, tegen het gehele wedstrijdbeeld in, de volle 3 punten nog kunnen pakken.
De openingsfase was voor de thuisploeg waaardoor SSE doelman Jim Wijnen diverse malen moest ingrijpen. Pas na ruim een kwartier kwam SSE wat onder de druk uit. Verder dan enkele hoekschoppen en een schot van Roy van Gerwen, wat over zeilde , kwamen de paarswitten niet. Rond het half uur zette Janga de thuisploeg op een verdiende voorsprong. Hij legde twee SSE-verdedigers in de luren en liet Jim Wijnen kansloos, 1-0.

Direct na rust pakte SSE het anders aan en al in de 49e minuut leidde dit tot een fout van de Oda-verdediging. Ruben Altena kon vrij doorlopen en passeerde ook de ver uitkomende doelman, 1-1.
Kort hierna kregen Remco de Vries en Giel Swinkels een prima kopkans maar verzuimden SSE op voorsprong te zetten. Bij diverse SSE aanvallen was de eindpass net niet goed of stond het vizier niet op scherp en zo bleef de thuisploeg overeind. Uit een counter moest Jochem Vestjens, de beste man aan SSE-zijde, zelfs redding brengen op de doellijn. In de slotfase zette Ruben Altena Giel Swinkels nog een keer vrij voor doel maar zijn inzet ging naast.
Zo deelden FC Oda en SSE broederlijk de punten. Volgende week wacht Liessel op sportpark De Heikampen.