Bennenbroekstraat 65
5712BL
SOMEREN
tel. 0493-491986

,,Heerlijk, een geweldige overwinning. Het was een sprankelende wedstrijd met twee ploegen die voetbalden om doelpunten te maken. We komen wel met 1-2 achter, maar daarna rechtten we de rug”, aldus trainer Michael Thijs, waar zijn collega van Liessel zich wel in kon vinden.
SSE kwam geweldig uit de startblokken en al na 2 minuten had Erwin Altena de bal in het netje liggen. Hij schoot de prima voorzet van Jochem Vestjens tegendraads in en liet de doelman kansloos. Ook Liessel kreeg zijn kansen, zo moest doelman Jim Wijnen zich strekken om een inzet nog tegen de lat te tikken en werd de rebound naast gekopt. Voor rust verzuimde SSE verder afstand te nemen, Roy van Gerwen stuitte op de keeper en uit de aansluitende corner kopte Erwin Altena recht op de keeper.

Ook kort na rust misten de paarswitten drie uitstekende kansen om de voorsprong uit te bouwen. Een voetbalwet zegt dan dat het doelpunt aan de andere kant valt en zo was het ook nu. Rond het uur bogen Van de Mortel en Bankers de achterstand om in een 1-2 voorsprong. Daarbij zag de SSE-verdediging er niet goed uit.
Met enkele wissels en nog meer inzet vocht SSE zich terug in de wedstrijd. Al snel leidde dit tot kansen. Zo kopte Erwin Altena een voorzet van Roy Lemmen maar rakelings over. Even later was het Roy van Gerwen die Giel Swinkels in de 16 vond waarna Giel uitstekend afrondde, 2-2.
Liessel kwam er nog nauwelijks gevaarlijk uit en het was Mikey Martens die SSE verdiend op voorsprong zette. Het slotakkoord was voor Remco de Vries die een afgemeten voorzet ineens uit de lucht tegen de touwen schoot en de wedstrijd definitief in het slot gooide.

Een mooie wedstrijd met twee aanvallende ploegen en een verdiende winnaar. Met 7 punten staat SSE op een mooie tweede plaats, maar één zwaluw maakt nog geen zomer. Volgende week wacht de altijd lastige uitwedstrijd tegen Meijel, wederom veel succes gewenst mannen.