Bennenbroekstraat 65
5712BL
SOMEREN
tel. 0493-491986

In een matige wedstrijd met weinig kansen trokken de bezoekers aan het langste eind.
Vanaf de aftrap trok Budel het spel naar zich toe en had de eerste 25 minuten een licht veldoverwicht. Bij de eerste corner van de bezoekers stond SSE niet op te letten en kon de geheel vrijstaande Bogers eenvoudig binnenwerken. Hierna hield SSE-doelman Claudio Zanetti de paarswitten in de wedstrijd met enkele prima ingrepen.
Aan de andere kant schoot Erwin Altena in buitenspelpositie op de paal.
Direct na rust verzuimde Bjorn van Tilburg SSE op gelijke hoogte te brengen. Na een prima pass kwam hij vrij voor doelman van Gils, maar doordat hij de bal te ver voor zich uit speelde kon de goalie redding brengen. SSE had het eerste kwartier na de thee het beste van het spel zonder tot meer kansen te komen. Met drie wissels bracht Budel de balans weer meer in evenwicht. De ingevallen Stevens kreeg zelfs een prima kans, maar schoot over. SSE-trainer Michael Thijs probeerde met enkele aanvallende wissels de gelijkmaker te forceren, daarbij het risico lopend achterin meer ruimte weg te geven. Lars van de Nieuwenhof miste een prima kopkans maar verder kwam SSE niet. In de 82e minuut liep SSE tegen een goed uitgevoerde counter aan, liet aanvoerder Van Leeuwen Claudio Zanetti kansloos en gooide de wedstrijd in het slot, 0-2.
Na twee wedstrijden staat SSE nog met nul punten en zal er a.s. zondag in de uitwedstrijd tegen Neerkandia uit een ander vaatje getapt moeten worden.