Bennenbroekstraat 65
5712BL
SOMEREN
tel. 0493-491986

Met voor beide ploegen agrarische ondernemers als hoofdsponsor stond deze derby op de kalender als de boerenderby. Langs de lijn was het een drukte van belang en in de kantine reuzegezellig. De wedstrijd was matig, wel trok SSE verdiend aan het langste eind.
ONDO en SSE wisten in de burenderby nauwelijks iets te creëren. In de eerste helft wist alleen Erwin Altena gevaarlijk te worden, na de bal goed vrijgemaakt te hebben schoot hij op de buitenkant van de paal. ONDO stelde daar vlak voor de thee alleen een schot en kopbal richting doel tegenover.
Na rust was het SSE dat op zoek ging naar een doelpunt en kwam na een uur terecht op voorsprong. Eerst gaf Roy van Gerwen met een schot dat rakelings naast ging een waarschuwing af. Even later werd een pegel van Remco de Vries niet goed verwerkt door de ONDO-goalie waarna Roel Smits er als de kippen bij was om binnen te tikken, 1-0. Hierna kregen de paarswitten nog enkele prima kansen via Erwin Altena om de wedstrijd in het slot te gooien, paal en een afzwaaier hielden ONDO in leven.
Behalve een uitstekende kopkans in de slotfase wisten de bezoekers echter geen potten te breken. Na het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheids kon SSE een feestje gaan vieren met drie belangrijke punten in de pocket.