Datum

3 november 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

De paarswitten blijven ook na 7 wedstrijden ongeslagen en handhaven zich in de top van de vierde klasse E door een mooie overwinning tegen Maarheeze.
SSE kwam prima uit de startblokken. Pedro van de Voort werd op rechts weggestuurd en kon ongehinderd voorgeven. Remco de Vries kopte de op maat gegeven bal uitstekend tegen de touwen. Maarheeze daarentegen had het vizier niet op scherp staan met een schot voorlangs en een kopbal die maar net naast ging. De bezoekers hadden in grote delen van de eerste helft het overwicht, vooral op het middenveld kwamen de paarswitten vaak net te laat.
In de twintigste minuut had Eward Slegers de 2-0 op de schoen maar hij aarzelde te lang en daardoor kon doelman Geurts redding brengen. Even later kwam SSE goed weg toen de scheidsrechter niet floot na een ogenschijnlijke overtreding binnen de beruchte lijnen. Zo haalde SSE de rust met een 1-0 voorsprong.

Na de onderbreking was SSE de bovenliggende partij. Het was Erwin Altena die na een uur de wedstrijd in het slot kopte na een vrije trap van broer Merijn, 2-0.
Vlak voor tijd maakte Erwin Altena de bal goed vrij uit een ingooi en legde uitstekend af op invaller Rens Briels. Die schoot de bal op een schitterende wijze tegen de touwen.

Al met al een goede overwinning. Ook werd de eerste nul gehouden. Als SSE goed bij de les blijft en de ziekenboeg een keer leeg raakt dan is een plekje in de top mogelijk. Wel zal er volgende week dan gewonnen moeten worden in Helmond in de altijd lastige uitwedstrijd tegen Bruheze, veel succes.