Datum

20 oktober 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

In een matige wedstrijd hebben SSE en SJVV de punten gedeeld. De bezoekers lieten de paarswitten de bal en verdedigden vooral. Daarmee haalden ze nog bijna de volle winst, pas vlak voor tijd kwam SSE langszij.
In de eerste helft had SSE het meeste balbezit maar veel moeite om door de stugge verdediging van SJVV te spelen. In de 12e minuut werd het aan de andere kant de enige maal gevaarlijk voor rust. Na een te korte terugspeelbal schoot Munsters maar net naast het doel van Sil Joosten. Halverwege de eerste helft schoot SSE voor het eerst tussen de palen, de inzet van Jochem Vestjens was een prooi voor doelman van Grunsven. Ook uit enkele hoekschoppen wist SSE geen gevaar te stichten.
Op slag van rust kreeg SSE een vrije trap aan de zijkant, net buiten de 16. De inzet werd door Remco de Vries met een subtiele voetbeweging binnen getikt.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Twee verdedigingsfouten werden SSE bijna fataal, binnen 10 minuten bogen Munsters en Van Grunsven de achterstand om. SSE ging steeds opportunistischer spelen. Vlak voor tijd viel een voorzet van Jochem Vestjens op de lat en vervolgens voor de voeten van Merijn Altena, die met dit buitenkansje wel raad wist, 2-2.

Volgende week speelt SSE in Weert tegen sv Laar.