Datum

1 maart 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

SSE heeft de thuiswedstrijd tegen Laar met 2-0 gewonnen. Op sportpark De Heikampen kreeg het publiek een aantrekkelijke wedstrijd voorgeschoteld.
Beide ploegen kregen mogelijkheden om op voorsprong te komen. Op slag van rust kwam SSE op voorsprong toen Mikey Martens een voorzet van de ingevallen Björn van Tilburg fraai binnenschoot, 1-0.

Laar drong in de tweede helft aan, doelman Sil Joosten werd aan de kant van SSE de uitblinker met enkele fraaie reddingen. In het laatste kwartier kreeg SSE meer ruimte en daarvan profiteerde Björn van Tilburg, diep in blessuretijd bepaalde hij de eindstand op 2-0. De invaller werd daarmee matchwinnaar.

Komend weekend speelt SSE de derby tegen Lierop.