3 februari 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

De paarswitten kwamen uitstekend uit de startblokken.
De eerste de beste aanval was gelijk raak. Pedro van de Voort werd op snelheid weggestuurd en zette vanaf de achterlijn prima voor. De na maanden afwezigheid in de basis teruggekeerde Eward Slegers volleerde de bal direct achter de kansloze doelman van Happen tegen het net, 1-0.
Na een minuut of tien kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd, echt gevaarlijk werden ze voor rust niet. SSE zette de nodige prima aanvallen op en kwam uit een daarvan verdiend op 2-0, nadat Erwin Altena zijn broer Merijn uitstekend bediende.
Net voor rust had Merijn Altena, vrij voor doelman van Happen, een uitstekende kans op zijn tweede goal. Nu redde Van Happen echter prima.

Na rust een zelfde spelbeeld. Cranendonck met veel balbezit maar zonder echt voetballende kansen te creëren. Met hulp van SSE-doelman Sil Joosten, die een vrije trap loslaat, kon Cranendonck terug komen in de wedstrijd. De bal viel net voor de inkomende Teunissen, die geen moeite had met dit buitenkansje, 2-1.
SSE stelde al vlot weer orde op zaken. Een snelle aanval over links werd goed teruggelegd en met een slim geplaatst schot bracht Roel Smits de stand op 3-1.
Met hulp van SSE werd het toch weer spannend. Van de Wildenberg werd in het 16 meter gebied vastgehouden, waardoor de scheidsrechter niet anders kon dan de bal op de stip leggen. Driessen schoot deze vervolgens binnen, 3-2. Verder liet SSE het niet komen en teisterde in de slotfase zelfs nog de lat boven de al geslagen Van Happen.
Een mooie overwinning waardoor de paarswitten nog steeds op koers liggen voor een top drie klassering. Volgende week wacht de lastige uitwedstrijd tegen Neerkandia, wederom veel succes.