SSE Voetbal TV - SSE

Sponsors

SSE Voetbal TV

Wij houden natuurlijk alle SSE'ers graag op de hoogte van wat er gaande is op en rondom onze voetbalvereniging! Omdat dit tijdens de quarantaine periode niet mogelijk was besloten we dit via video's te doen! Dit wordt gedaan via SSE Voetbal TV. Daarnaast werd de SSE Quarantaine Cup in het leven geroepen, zodat je in deze periode toch met je teamgenoten aan de slag kon! Deze pagina brengt je op de hoogte van de nieuwste updates in SSE Voetbal TV en je kijkt hier alle uitdagingen en inzendingen van de SSE Quarantaine Cup terug!

SSE Voetbal TV

Om onze leden op de hoogte te houden tijdens de "voetballoze" periode, hebben we SSE Voetbal TV in het leven geroepen. Tijdens deze videoserie worden de belangrijkste onderwerpen binnen de club besproken in een korte video. Check snel de afleveringen hieronder:

Het seizoen gaat weer beginnen...

Aflevering 5 en 6:

 

Aflevering 3 en 4:

 

Aflevering 1 en 2:

 

SSE Quarantaine Cup

Op vrijdag 17 april startte de SSE Quarantaine Cup. Tijdens deze competitie werd wekelijks op vrijdag een uitdaging gedeeld. Het doel was om deze met je team zo goed en origineel mogelijk uit te voeren. Iedere week beoordeelde de jury de ingezonden filmpjes en werd de tussenstand gedeeld. Hieronder vind je de uitdagingen, inzendingen, de eindstand en het regelement!

Uitdaging 6: Juich zo origineel mogelijk!

 

Uitdaging 5: Ga hooghouden met een willekeurig voorwerp (Geen bal)!

 

Uitdaging 4: Schiet de bal in de cirkel!

 

Uitdaging 3: Doe je allervetste trucje met de bal!
 

Uitdaging 2: Mik de bal in de bak!

 

Uitdaging 1: Doe een van de legendarische goals na!

 

Hieronder staat de eindstand van de Quarantaine Cup. Bekijk het nieuwsbericht voor de prijsuitreiking!

Uitslag Quarantaine Cup
Teams Punten
1. JO13-1 89
2. JO9-1 74
3. JO7-1 61
4. SSE 1 11
5. JO13-2 10
6. JO11-2 6
7. JO19-1 4
8. Veteranen 4

In totaal bestaat de SSE Quarantaine Cup uit zes verschillende uitdagingen. Tijdens de competitie willen we natuurlijk wel dat je enkele regels in acht neemt.

  1. Denk aan de voorschriften van het RIVM en zoek elkaar niet onnodig op. Vraag bijvoorbeeld je broer of zus om mee te helpen en wees vooral creatief!
  2. Uiteraard mag er ge-edit worden in de video, maar dit is niet verplicht. Gebruik vooral je fantasie en creativiteit!
  3. Probeer tijdens de uitdagingen zoveel mogelijk verschillende teamgenoten aan bod te laten komen! Voetbal is natuurlijk een teamsport!
  4. Meedoen is uiteraard belangrijker dan winnen. Iedereen die minimaal 4 van de 6 rondes deelneemt zal in de prijzen vallen, maar om de hoofdprijs te winnen zul je natuurlijk voor de volle winst moeten gaan!
  5. Vermeld je volledige naam en team in de video en app deze voor de volgende vrijdag (12.30 uur) naar: 06-51133667!
  6. De competitie is voor jong en oud! De enige regel is dat je natuurlijk wel SSE'er moet zijn!
  7. De standen zijn iedere week te checken via deze pagina op de website. Daarnaast zal er een compilatie van de inzendingen verschijnen!
  8. Tijdens iedere ronde krijgt de nummer 1 7 punten, de nummer 2 6 punten, de nummer 3 5 punten, de overige deelnemers krijgen 4 punten. In het totaalklassement worden al deze punten per team opgeteld.

Veel Succes!

Openingsshot.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!