Heufkesweg 29
5768RR
MEIJEL
tel. 077-4662106

Twee ploegen die ieder een helft de bovenliggende partij waren verdeelden ook broederlijk de punten.T

Het eerste half uur speelde SSE sterk, kreeg het een handvol kansen, maar scoorde het niet. Het bleek uitstel aangezien Erwin Altena tien minuten voor het rustsignaal vrij voor doel voor de 0-1 zorgde.
In de tweede helft was RKMSV sterker, het kwam ook met 2-1 voor door doelpunten van Flipsen en Puts en leek de overwinning te pakken, totdat Erwin Altena de 2-2 tegen de touwen schoot. Vlak voor tijd mocht hij aanleggen vanaf elf meter, met een 2-1 achterstand op het scorebord bleef de spits kalm en bezorgde hij de paarswitten een terecht punt op bezoek bij RKMSV.
Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Cranendonk, die na het vertrek van trainer Smits, natuurlijk gemotiveerd naar Someren-Eind zullen komen.