5712BL
SOMEREN
tel. 0493-491986

In een spannende derby tussen twee felle ploegen pakte SSE de eerste punten van dit seizoen.
Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat beide ploegen er voor wilden gaan, veel strijd waarbij het spel zich vooral op het middenveld afspeelde. De eerste kans was voor ONDO maar doelman Claudio Zanetti redde prima op de inzet van Joost Berkers. Aan de andere kant wist Ruben Altena wel raad met de toegekende strafschop vanwege hands en liet Luuk van den Boer kansloos, 1-0. Snel daarna zette Erwin Altena SSE op een comfortabele 2-0 voorsprong. De voorsprong had nog hoger kunnen zijn als hij wat secuurder met een volgende kans was omgesprongen, nu belandde zijn inzet op Van den Boer. Vlak voor rust verzuimde Berkers in vrije positie de aansluitingstreffer te maken, zijn inzet ging hoog over.
In de tweede helft drukten de bezoekers SSE meer terug op eigen helft maar de SSE-organisatie stond deze middag uitstekend en de paarswitten kwamen er enkele keren prima uit. Een kwartier voor tijd leek Bjorn van Tilburg de wedstrijd in het slot te gooien na een goed lopende aanval, opgezet over links door Erwin Altena. Zijn pass bereikte Ruben Altena die Van den Boer omspeelde en daarna Bjorn van Tilburg een niet te missen kans bood, 3-0.
Met twee ongelukkige handsballen en evenzovele penalty's in de laatste 5 minuten werd het nog even billenknijpen voor de supporters, want deze buitenkansjes liet Stan Berkers niet liggen en bracht ONDO terug tot 3-2. Het werden nog enkele spannende minuten voor SSE maar de verdiende overwinning werd keurig over de streep getrokken.
Op 30 oktober kan SSE deze winst in Weert tegen DESM een vervolg geven. Veel succes.