Poelderstraat 4 A
6021JZ
BUDEL
tel. 0495-491844

In een niet al te beste wedstrijd heeft SSE nipt verloren van koploper SV Budel. Beide ploegen misten een behoorlijk aantal vaste krachten, en dat kwam het spel niet ten goede.

De eerste scoringskans was voor SSE, maar met een sliding werd redding gebracht. Na een kwartier werd de thuisploeg sterker. De eerste grote kans gaat naast en even later knalt Aendekerk op de paal. In de 25e minuut redt Claudio Zanetti uitstekend na een inzet van Bogers.

Hierna kreeg SSE meer grip op de wedstrijd zonder zelf echt gevaarlijk te worden en was het bij rust nog 0-0.

Na rust eenzelfde spelbeeld, een compact verdedigend SSE probeerde de thuisploeg van zich af te houden en al counterend tot kansen te komen. In de 60e minuut gaat een scherpe corner van Roy van Gerwen net voorlangs. Even later komt Budel op voorsprong, een strakke voorzet vanaf rechts bereikte Beerten, die de bal prima teruglegde op invaller teRaay. Op zijn inzet was Claudio Zanetti kansloos, 1-0. Hierna wisselt trainer Michael Thijs enkele malen en stuurt Lars van de Nieuwenhof naar voren. De paarswitten probeerden met lange ballen gevaar te stichten, maar echte kansen leverde dat niet op. De grootste kans uit een counter was er nog voor Budel maar in een één tegen één situatie was Claudio Zanetti Van Geldorp de baas.

Door deze nederlaag zakte SSE naar de voorlaatste plaats en zullen er na de carnaval punten gepakt moeten worden, te beginnen tegen Neerkandia.