Bennenbroekstraat 65
5712BL
SOMEREN
tel. 0493-491986

SSE speelde een prima wedstrijd tegen nummer 3 FC Oda. Met meer scherpte op de juiste momenten had er meer ingezeten.
Het was de Weerter ploeg die gelijk vanaf de aftrap de aanval zocht en al snel een hoekschop afdwong. Hieruit kon Van der Linden eenvoudig binnentikken nadat doelman Jim Wijnen onder de bal doorging, 0-1.
Enkele minuten later werd een duidelijk eigen doelpunt van Van Hout niet toegekend na goed doorzetten van Roy Lemmen en SSE zo de 1-1 ontnomen. Halverwege de eerste helft twee dotten van kansen voor de paarswitten, eerst miste Ruben Altena vrij voor de keeper en even later schoot Remco de Vries na een prima actie in het zijnet terwijl een voorzet een betere optie was geweest.
En zoals zo vaak in het voetbal valt ie dan aan de andere kant, Janga rondde geheel vrijstaand een actie van Van der Linden prima af.

Na de thee begon SSE het beste aan de tweede helft. Na een goede voorzet van Ruben Altena knikte Erwin Altena prima binnen, 1-2.  De twee volgende mogelijkheden gingen er dan weer niet in, eerst miste Ruben Altena op een uitstekende pass van Merijn Altena en even later had hij pech met een vrije trap op de paal.
De Weertenaren waren enkele malen gevaarlijk in de counter. Het was Van der Linden die 10 minuten voor tijd de SSE-verdeding op snelheid klopte en uitstekend afrondde in de verre hoek, 1-3. Hierna kreeg Janga nog een uitstekende kans maar de bal werd voor de doellijn weggehaald.
SSE liet de kopjes niet hangen en het was Roel Smits die de van de keeper terugstuitende bal prima binnenschoot, 2-3. En enkele minuten later was het Remco de Vries die de gelijke stand op het scorebord schoot. Zuur dat Janga het nog een keer op zijn heupen kreeg en vlak voor tijd de 3-4 binnenschoot.
Een onverdiende nederlaag maar door de uitslagen op de andere velden is SSE nagenoeg veilig.

De komende twee weken ligt het even stil en kan trainer Michael Thijs zijn ploeg gaan voorbereiden op de laatste 2 wedstrijden. Eerst uit naar Rood-Wit'67 en op de laatste wedstrijddag de derby thuis tegen Lierop, om met 1 punt uit deze wedstrijden het klassebehoud definitief veilig te stellen.