Bennenbroekstraat 65
5712BL
SOMEREN
tel. 0493-491986

Door het 1-2 verlies tegen nummer laatst DESM heeft SSE zich verder in de nesten gewerkt. Doordat naaste concurrent FC Cranendonck ook geen punten pakte blijft SSE op doelsaldo net boven de nacompetitieplek voor handhaving.

SSE begon voortvarend aan de wedstrijd en al in de zesde minuut bood Remco de Vries Ruben Altena een prima schietkans, zijn inzet ging echter over.  Na ruim een kwartier zag de SSE-verdediging er niet goed uit en DESM profiteerde gretig, 0-1 via Van der Schoor.
Voor rust zetten de paarswitten daar weinig tegenover behalve enkele schoten die het doel ruim misten. Aan de andere kant waren de bezoekers enkele keren gevaarlijk uit snelle tegenstoten.

Na de thee wederom veel balbezit voor SSE maar de kansen voor DESM. Eerst kwam de thuisploeg nog goed weg met een bal op de paal maar in de 74e minuut schoot Schers de verdiende 0-2 binnen. SSE probeerde met veel strijd nog terug in de wedstrijd te komen en dat lukte zowaar met de eerste bal tussen de palen. Uit een voorzet van Merijn Altena gaf Remco de Vries de DESM-doelman het nakijken, 1-2. Even later werd een strakke volley van Pedro van de Voort uit de doelmond gekopt. Een laatste slotoffensief mocht niet baten en DESM nam de punten mee naar Weert.

Volgende week wacht de derby in en tegen de Hei. De paarswitten zullen dan meer met het voetbal en minder met de scheidsrechter bezig moeten zijn, om de knappe nummer twee in de stand tegenspel te bieden, veel succes.