Kaaskampweg 4
6004RT
WEERT
tel. 0495-536566

In een van beide zijden matige pot met weinig echte doelkansen behaalde SSE een verdiende overwinning.
De start van de paarswitten was enigzins stroef en in de eerste minuten moest de verdediging dan ook enkele hoekschoppen toestaan, zonder dat deze gevaar opleverden. Hierna had SSE een duidelijk veldoverwicht maar behalve een schot van Erwin Altena rakelings over was er weinig te genieten het eerste half uur. De eerste uitstekende aanval werd opgezet door Ruben Altena, die Robert Urban op rechts wegstuurde. Uit zijn prima voorzet kopte Erwin Altena fraai binnen bij de tweede paal. Even later redde de DESM-goalie op een tweede kopkans voor Erwin Altena zodat beide ploegen met een 0-1 stand naar de thee gingen.
Na rust eenzelfde spelbeeld met nauwelijks kansen. Eenmaal brak DESM door maar Roel Smits stoorde voldoende zodat de inzet eenvoudig onschadelijk kon worden gemaakt door Claudio Zanetti. Hierna wisselde SSE defensief waardoor de wedstrijd zich vooral op het middenveld afspeelde. Het slotakkoord was bijna voor Roy van Gerwen die vlak voor tijd een uitstekende kans kreeg op aangeven van Erwin Altena. Hij verzuimde echter de wedstrijd definitief in het slot te gooien.
Na een royale blessuretijd gingen de drie punten terecht mee naar Someren-Eind en is dit een opsteker richting de derby tegen SVSH a.s. zondag.