Slobeendweg 6
5725BJ
HEUSDEN GEM ASTEN
tel. 0493-693000

In een van twee kanten slechte wedstrijd hield ONDO de punten in Heusden. Er viel weinig te genieten voor de toeschouwers in deze derby.
De thuisploeg was direct al gevaarlijk. Uit een hoekschop werd de bal door SSE slecht weggewerkt en ontstond er een prima schietkans voor ONDO. De inzet ging echter naast. In de vijfde minuut kreeg SSE eveneens een grote kans. Uit een voorzet van Ruben Altena kon Remco de Vries ongehinderd inkoppen, zijn inzet ging echter tegen de lat.
Na 10 minuten was het wel raak voor ONDO. Een prima aanval over rechts kwam bij Joosten, diens voorzet schoot Sleegers uitstekend tegen de touwen, 1-0.
Wie hierna dacht dat SSE een tandje bij zou schakelen kwam bedrogen uit. Voor rust creëerden de paarswitten geen enkele kans meer.  De thuisploeg werd vlak voor het rustsignaal nog een keer gevaarlijk maar doelman Jim Wijnen was op zijn post.

Na de thee eenzelfde spelbeeld. Veel balbezit voor SSE maar verder dan een gevaarlijk schot van Merijn Altena kwam SSE niet. ONDO dacht alleen aan verdedigen en tijdrekken en kwam er slecht sporadisch uit via een counter. Met enkele wissels probeerde trainer Michael Thijs nog iets te forceren maar dat mocht niet baten. Zo heeft SSE na de winterstop nog geen punten gehaald en staat het op een troosteloze 10e plaats.
Volgende week wacht de cruciale wedstrijd tegen hekkensluiter DESM, veel succes.