5758PV
NEERKANT
tel. 077-4662742

Een slecht verdedigend SSE gaf onnodig de punten weg tegen Neerkandia. Het eerste kwartier was SSE totaal niet bij de les en profiteerden de groenwitten gretig.
Na dertien minuten keken de paarswitten al tegen een 2-0 achterstand aan door doelpunten van Martens en Seijkens en had de thuisploeg al even zovele kansen gemist. Hierna leek SSE wakker geschut. Uit een mooie steekbal van achteruit bediende Bjorn van Tilburg Erwin Altena en die schoot de aansluitingstreffer binnen, 2-1.
Tot aan de rust had SSE een veldoverwicht en creëerde enkele mogelijkheden op de gelijkmaker. De grootste kans was voor Bjorn van Tilburg die in kansrijke positie tegen de doelman aan schoot.
Na de thee viel SSE terug in de fout van het eerste kwartier en al snel kon Martens door niet ingrijpen van de verdediging de 3-1 binnen tikken. SSE zette hier weinig tegenover en nadat de thuisploeg eerst nog de lat had geraakt gooide Kusters de wedstrijd definitief op slot. De paarswitten zetten nog wel aan voor een slotoffensief maar verder dan een tweede treffer van Erwin Altena kwamen ze niet.
Hopelijk weet SSE de weg omhoog snel te vinden en de komende weken de broodnodige punten te pakken om van de onderste plek weg te komen, te beginnen a.s. zondag in de derby tegen ONDO.