5712EX
SOMEREN
tel. 0493-492988

Ondanks de hevige regenval lag het veld er op sportpark De Plagge redelijk bij. Alleen de middenstip ontbrak. Die was er op ludieke wijze uitgespaaid door SSE-supporters. Verder was er weinig te genieten voor de SSE-supporters.

SSE liet zich in zakken en het initiatief aan de thuisploeg. Het eerste schot was na 20 minuten voor Remco de Vries maar zijn vizier stond veel en veel te hoog. Voor rust waren er nog kleine kansen voor SVSH met afstandschoten via Lex Klaver en Joost van der Velden.

Na rust brak de thuisploeg direct de ban, Stefan Maas verschalkte Claudio Zanetti in de korte hoek, 1-0. SSE moest vervolgens de verdedigende stellingen verlaten. Rond het uur kreeg Erwin Altena een mogelijkheid maar ook zijn inzet ging ver over. De paarswitten probeerden het verder wel maar kwamen nauwelijks tot kansen.
In de 78e minuut gooide Stefan Maas de wedstrijd met zijn tweede van deze middag definitief in het slot door een simpele intikker na geschutter in de SSE-verdediging.
Een verdiende overwinning voor SVSH en daarmee drukten ze de paarswitten verder richting degradatiezone.

De komende weken zal SSE een andere taktiek moeten hanteren door verder van de goal te spelen met meer initiatief om de eerste driepunter van 2023 te pakken.