Philipsweg 1
6026RA
MAARHEEZE
tel. 0495-592483

Een 2-0 nederlaag bij je competitiedebuut als hoofdtrainer van de club waar je opgroeide en de nodige successen kende, Michael Thijs heeft zich dat ongetwijfeld anders voorgesteld.
Vanaf het eerste moment zette Maarheeze de paarswitten vast. Met een gevaarlijke kopbal uit een vrije trap en 3 corners in 5 minuten waarbij doelman Claudio Zanetti telkens handelend moest optreden, kwam SSE goed weg.
Een enkele keer kon SSE onder de druk uitvoetballen, zoals een prima actie van Ruben Altena gevolgd door een schot richting verre hoek dat rakelings naast ging. Maar het was vooral Maarheeze dat de toon zette en in de 21e minuut verdiend op voorsprong kwam via Van Zon.
Na een half uur was het weer Ruben Altena die een prima kans kreeg maar vrij voor de Maarheeze goalie het net niet wist te vinden. Verdere kansen wist SSE niet af te dwingen. En toen Verhoeven direct na rust de 2-0 aantekende was de wedstrijd gespeeld. Met spitsen die te veel op een eiland stonden en veel foutieve passes van achteruit wisten de paarswitten geen kansen meer te creëren waardoor Maarheeze de wedstrijd rustig kon uitvoetballen.
Komende week wacht met Budel wederom een pittige tegenstander, veel succes.