Slobeendweg 6
5725BJ
HEUSDEN GEM ASTEN
tel. 0493-693000

In een wedstrijd waarin SSE het betere van het spel had en ONDO de beste kansen deelden beide teams na ruim 90 minuten broederlijk de punten.
Het eerste kwartier keken beide ploegen de kat enigzins uit de boom. Een fout aan SSE-zijde leidde de 1-0 voor de thuisploeg in. Rudi Nijssen gaf de bal vervolgens prima voor op de geheel vrijstaande Kees Verberne, die de bal door de benen van doelman Jim Wijnen in het doel schoof.
SSE creëerde vervolgens wel een overwicht zonder dat dit tot echte kansen leidde. Tegen het half uur Kwam ONDO er weer eens gevaarlijk uit. Jim Wijnen was te laat maar Lars van de Nieuwenhof behoedde de paarswitten voor een grotere achterstand.
Even later kreeg Erwin Altena alle gelegenheid om de bal in de 16 aan te nemen en af te drukken maar zijn vizier stond niet op scherp.
Na de thee leek het of SSE nog met hun hoofd in de kleedkamer zat. Gelukkig waren drie uitstekende kansen binnen enkele minuten niet aan ONDO besteed. Een bal naast, eentje op de de lat en door een uitstekende redding van Jim Wijnen bleef de SSE in de wedstrijd. Hierna namen de paarswitten het heft in eigen hand en drongen ONDO de resterende 40 minuten terug op eigen helft. Het was Bram Respen die na een uur spelen de 1-1 leek te maken met een schot in de korte hoek door de benen van de ONDO-doelman. Alleen de warrig leidende scheids zag niet dat de bal duidelijk de lijn was gepasseerd en zo bleef de stand 1-0. Even later kopte de vrijstaande Remco de Vries de bal over na een prima voorzet van Erwin Altena. Tien minuten voor tijd kreeg SSE loon naar werken. Na een mooie pass van Merijn Altena stuitte Mikey Martens nog op de doelman maar Remco de Vries reageerde attent en maakte de 1-1. Hierna joeg SSE een moe gestreden ONDO nog verder op maar in de stand kwam geen verandering meer.