Volle buit in matige pot tegen ASV'33 - SSE

Sponsors

Volle buit in matige pot tegen ASV'33

SSE 1 (zon)

3 - 2

ASV'33 1

18'
Bart Vermeulen (schot)
Mikey Martens (kopbal)
45'
64'
80'
Pim Dubois (intikker)
Jacky Janssen (afstandschot)
85'

Competitie

4e klasse F

Datum

10 april 2022 14:30

Scheidsrechter

W. Ruter

Accommodatie

Sportpark de Heikampen
Bennenbroekstraat 65
5712BL
SOMEREN
tel. 0493-491986

De wedstrijd was meer spannend dan dat er sprake was van goed voetbal. Beide ploegen hanteerden veelvuldig de lange bal met veel balverlies tot gevolg. Uiteindelijk trok SSE op basis van de tweede helft terecht aan het langste eind.
De eerste kans was voor SSE. Remco de Vries verzuimde echter de voorzet goed aan te nemen waardoor ASV kon ruimen. Aan de andere kant was het Bart Vermeulen die een verdedigingsfout van de paarswitten prima afstrafte, 0-1. Even later ging ASV slordig om met een volgende kans, de bal ging naast het doel van Jim Wijnen. Verdere kansen bleven uit tot op slag van rust. SSE kreeg een hoekschop en Mikey Martens kopte de bal prima tegen de touwen, ruststand 1-1.
Na rust drukte SSE de bezoekers terug op eigen helft en creëerde de nodige kansen. Het inbrengen van Jacky Janssen bleek een gouden greep, uit diens voorzet kopte Remco de Vries de 2-1 binnen. Hierna kreeg Erwin Altena nog enkele kansen om de wedstrijd in het slot te gooien maar hij had het vizier deze middag niet op scherp staan. Wederom toonde ASV zich effectief door hun enige kans in de tweede helft te benutten, Pim Dubois tikte de bal na een scherpe counter eenvoudig binnen, 2-2. ASV dacht al aan een gelijkspel. Ze hadden echter buiten Jacky Janssen gerekend die zich met een fraaie knal vanaf de punt van de 16 tot man van de wedstrijd kroonde, en daarmee de 3 punten in Someren-Eind hield.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!