Sponsors

Dubbele cijfers tegen HVV Helmond

SSE 1

10 - 2

HVV Helmond 1

Erwin Altena (schot)
18'
Merijn Altena (penalty)
31'
32'
Naoufal Boezlafa (schot)
Erwin Altena (schot)
39'
Assist: Roel Smits
Erwin Altena (intikker)
56'
Remco de Vries (intikker)
59'
Merijn Altena (afstandschot)
61'
63'
Mo Elmaach (schot)
Erwin Altena (intikker)
68'
Remco de Vries (intikker)
76'
Erwin Altena (intikker)
79'

Competitie

4e klasse F

Datum

22 mei 2022 14:30

Scheidsrechter

F.H. Habraken

Accommodatie

Sportpark de Heikampen
Bennenbroekstraat 65
5712BL
SOMEREN
tel. 0493-491986

Tegen een sterk gewijzigd HVV poetste SSE de bittere nederlaag van vorige week weg. Uit de vele kansen wist SSE tien maal te scoren, de uitslag had nog fors hoger kunnen zijn als de afwerking nog wat beter was geweest.
Vanaf de aftrap zat SSE er bovenop wat al in de 1e minuut leidde tot een kans voor Erwin Altena. Uit de daarop volgende hoekschot kopte Lars van de Nieuwenhof fraai binnen, 1-0. Even later was het Jacky Janssen die na een mooie combinatie in scoringspositie over schoot. Hierna moest HVV met 10 man verder na 2x geel.
SSE ging onverdroten door, een kopbal van wederom Lars van de Nieuwenhof eindigde op de lat. Een grotere voorsprong kon niet uitblijven, na een mooie actie frommelde Erwin Altena de 2-0 binnen. De paarswitten bleven aandringen. Bram Respen vuurde een kanonskogel af die de HVV-goalie prima redde, uit de rebound schoot Jacky Janssen op de paal.
Even later was het toch 3-0. Merijn Altena mocht vanaf 11 meter aanleggen na een overtreding op Roy van Gerwen. Door een verdedigingsfout kwam HVV terug tot 3-1 maar SSE bracht de marge snel weer op drie. Na een subtiele pass van Roel Smits joeg Erwin Altena de 4-1 tegen de touwen.

Na rust trof Erwin Altena wederom doel door een verdedigingsfout effectief af te straffen. Ook Remco de Vries deed een duit in het zakje na een prima assist van Jacky Janssen, 6-1. Met een fraai afstandsschot maakte Merijn Altena vervolgens zijn tweede van de middag. Uit een onoplettendheid van de paarswitten scoorde HVV direct daarop de 7-2.
Het slotakkoord was voor SSE met doelpunten van Erwin Altena (2x) en Remco de Vries, na prima assists van Jacky Janssen. Met de dubbele cijfers op het scorebord vonden de scheidsrechter en beide ploegen het wel welletjes en kon SSE drie punten bijschrijven.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!