Vloeieindsedreef 14
5753SM
DEURNE
tel. 0493-314811

Om van de laatste plaats te geraken moest SSE de volle winst pakken in Deurne. En hoewel de paarswitten duidelijk de betere ploeg waren en vele kansen creëerde duurde het tot de voorlaatste minuut voordat er gescoord werd.
Al snel had Remco de Vries een 100% kans. Uit een voorzet verscheen hij op de rand van de 5 meter  maar hij kopte recht op de SJVV-doelman. Ook kopballen van Mikey Martens en Lars van de Nieuwenhof misten richting. SJVV zette daar voor de thee 1 gevaarlijke counter tegenover.

Ook na rust eenzelfde spelbeeld, SJVV creëerde niets terwijl  SSE de nodige kansen kreeg. Zo stuite een doorgebroken Remco de Vries wederom op de doelman en miste uit een rebound. Een schot van Bram Respen werd maar net over getikt en ook Aruna miste nog een kans na een scherpe voorzet van Roy Lemmen. De bevrijdende treffer viel echter pas twee minuten voor het laatste fluitsignaal toen Jochem Vestjens een vrije trap knap binnenschoot, 0-1.

Hierna probeerde SJVV de bakens nog te verzetten maar dat lukte niet meer en was de eerste overwinning in dit seizoen een feit.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Bavos.