Bennenbroekstraat 65
5712BL
SOMEREN
tel. 0493-491986

Een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft was voor de paarswitten. In de tweede helft liep de ploeg van William Hoeijmans vooral achteruit en kreeg de bakens niet meer verzet. Zonder toeschouwers vanwege de covidmaatregelen was het ook een dooie boel op sportpark de Heikampen.

De thuisploeg kwam duidelijk veel beter uit de startblokken als de Lieropse bezoekers. Binnen tien minuten lag de bal al in het netje. Erwin Altena bedien zijn broer Merijn en die liet de Lierop-goalie vissen met een strakke schuiver, 1-0. Ook hierna zette SSE de roodwitten goed vast en creëerde nog enkel goede mogelijkheden. Slechts een enkele maal kwam Lierop er gevaarlijk uit.

Na rust een heel ander SSE dat te ver van de tegenstander verdedigde, achteruit liep en weinig energiek oogde. Het wachten was dan ook op tegendoelpunten. En die vielen er. Eerst scoorde Van de Nieuwenhof uit een scrimmage en tien minuten later schoot Van der Sluijs een vrije trap binnen, 1-2. SSE ging hierna va-banque spelen maarmeer dank een uitstekende kopkans voor Erwin Altena leverde dit niet op. Aan de andere kant lag het enkele malen open, maar ook Lierop scoorde niet meer.
Door deze nederlaag mist SSE de aansluiting met de middenmoot. Komende zondag zal er uit tegen koploper HVV duidelijk uit een ander vaatje getapt moeten worden om een resultaat te boeken.