Bakelseweg 9
5735SC
AARLE-RIXTEL
tel. 0492-381924

Met derde winst op rij heeft SSE de stijgende lijn te pakken. Tegen ASV'33 was het een eenzijdige wedstrijd. De paarswitten waren duidelijk de besten, fel in de  duels en hielden de thuisclub voortdurend onder druk.
Net als de voorgaande weken creëerden de paarswitten veel kansen, maar vergaten zich in de eerste helft optimaal te belonen. Erwin Altena schoot op de paal en Remco de Vries kopte over na een prima voorzet van Bram Respen. In de 33e minuut was het dan toch raak. Remco de Vries draaide goed weg bij een ingooi en schoot verrassend op goal. De bal ging schitterend over de doelman de verre hoek in, 0-1. Uit enkele scrimmages wist SSE niet te scoren en ook werd de paal nog een keer geteisterd. ASV'33 zette daar alleen een buitenspeldoelpunt tegenover.
Na rust was SSE uiterst effectief. Uit de eerste de beste aanval werd Erwin Altena binnen de 16 naar het gras getrokken. Met dit buitenkansje wist Remco de Vries wel raak, 0-2. Twee minuten later was het al 0-3. Een vrije trap van Jochem Vestjens werd doorgekopt door Remco de Vries en bij de tweede paal tikte Lars van de Nieuwenhof attent binnen.
Hierna schakelden de paarswitten een tandje terug en speelden de wedstrijd rustig uit. Een prima winstpartij waarmee SSE stijgt naar de 9e plaats op de ranglijst. Over 2 weken wacht de op de Heikampen de derby tegen SV Lierop.