Bennenbroekstraat 65
5712BL
SOMEREN
tel. 0493-491986

SSE boekte de tweede overwinning tegen een matig Bavos. Het was dat de spitsen van SSE niet scherp waren anders was de wedstrijd al snel beslist geweest.

Het eerste half uur kregen de paarswitten een drietal prima kansen. Verder dan een schot op de paal van Erwin Altena kwam SSE niet. Ook Bavos wist bij een sporadische uitval de paal te raken. Vlak voor rust bood Bjorn van Tilborg een uitstekende kans aan Erwin Altena en nu rondde hij wel prima af, 1-0.

Ook na rust creëerde de thuisploeg weer de nodige kansen maar de hardwerkende Erwin Altena en Bjorn van Tilburg misten deze middag de scherpte in de afronding. Ook in de tweede helft kreeg Bavos een kans maar doelman Jim Wijnen redde prima. Vijf minuten voor tijd zorgde Jacky Janssen voor de bevrijdende 2-0, door een afgeslagen bal op te pikken en uit een moeilijke hoek raak te schieten, 2-0. De 2-1, een benutte strafschop van Gideon van Esch in blessuretijd, was er louter voor de statistieken.

Volgende week speelt SSE in Aarle-Rixtel tegen ASV’33, wederom veel succes gewenst.