Scheidsrechter

L. (Loek) Kuppens

Accommodatie

Onbekend

Een beter voetballend Stiphout Vooruit nam terecht de punten mee. Met twee doelpunten voor en twee na rust een regelmatige overwinning in een wedstrijd waarin SSE wel een treffer had verdiend.

Vanaf de eerste minuut drong Stiphout de thuisploeg terug op eigen helft en creëerde al snel enkele kansen. Toch duurde het tot de 18e minuut voordat Vos aan het eind stond van een prima aanval en eenvoudig afrondde. Hierna ging het meer gelijk op en kreeg Erwin Altena een prima kans. Die schoot hij voorlangs na een goed opgezette aanval van Lars van de Nieuwenhof en Giel Swinkels. Vlak voor rust zetten de bezoekers nog even aan en wederom was het Vos die met een slim balletje Claudio Zanetti verschalkte, 0-2.

Na de thee eenzelfde spelbeeld waarbij Claudio Zanetti met een prima redding en Lars van de Nieuwenhof na een uiterste inspanning Stiphout van scoren afhielden. Aan de andere kant kreeg Merijn Altena een prima kans maar wist slechts het zijnet te raken. Uit de tegenaanval rondde de vrijstaande Donkers fraai af met een bekeken bal vanaf de punt 16 over SSE-doelman Zanetti heen in de verre hoek, 0-3.
Ook de laatste actie was voor de bezoekers, Van Zon zette de 0-4 eindstand op het scorebord.

Volgende week zal SSE in de St. Jozefparochie aan de bak moeten om tegen SJVV de eerste punten van het seizoen binnen te halen.