Datum

11 oktober 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

De tweede puntendeling op rij voor de paarswitten, op basis van de veldverhouding terecht. Wel wist SSE meer kansen te creëren, maar zat het niet mee in de afronding.

Al in de derde minuut kwam de thuisploeg op voorsprong. Een vrije trap werd bij de tweede paal uitstekend binnengekopt door Lars van de Nieuwenhof, 1-0.
Terwijl Brandevoort vervolgens het betere spel op de mat legde is ook de tweede kans voor de paarswitten. Roel Smits zette vanaf links een prima actie in en zijn inzet gaat maar net langs de verkeerde kant van de paal. Op het half uur laat het centrum van SSE zich erg gemakkelijk in de luren leggen en Emre Bars rond vervolgens fraai af, 1-1.
Niet veel later kwam SSE opnieuw op voorsprong, een vrije trap werd door Brandevoort-speler Burhenne verlengd en verdween over zijn eigen doelman in het doel, 2-1.
Zowel net voor als net na rust was SSE-doelman Claudio Zannetti op zijn post bij inzetten van de bezoekers.
Hierna heeft SSE het betere van het spel en creëert enkele fraaie kansen. Remco de Vries, Lars van de Nieuwenhof en Erwin Altena hebben het geluk even niet aan hun zijde. En zoals een oude voetbalwet dan zegt valt de goal aan de andere kant, Bars maakt zijn tweede van de middag.
De laatste 10 minuten is het billenknijpen voor SSE als Bram Respen na een overtreding direct rood ziet. De overtreding werd door de scheidsrechter beoordeeld als het onderuit halen van een doorgebroken speler. Ondanks de ruime blessuretijd trok SSE het punt verdiend over de streep.

Volgende week speelt SSE op de Hoge Zijde in Vlierden tegen SPV.