20 september 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

SSE is het nieuwe seizoen met een 4-0 nederlaag niet al te best begonnen.

Beide ploegen begonnen wat aftastend aan de wedstrijd en in het eerste kwartier was er weinig doelgevaar aan beide kanten. De eerste gevaarlijke actie kwam van Mifano. SSE-doelman Claudio Zanetti keerde de inzet tot twee keer toe uitstekend. In de 17e minuut was het wel raak. De bal werd door Mifano prima in de diepte gespeeld waarbij Verberne op randje buitenspel door mocht. De voorzet kon door de vrijstaande Van Sinten eenvoudig binnen getikt worden, 1-0.

Hierna was de thuisploeg duidelijk sterker. Met kunst en vliegwerk en goed keeperswerk van Claudio Zanetti hield SSE de schade beperkt. Op slag van rust werd het dan toch 2-0. Een grote verdedigingsfout werd door Van Hoof afgestraft.

In de tweede helft bood SSE meer tegenstand. Met kansjes voor Erwin Altena en Mickey Martens had de aansluitingstreffer er in gezeten. Trainer John Elbers wisselde aanvallend en daar wist Mifano handig gebruik van te maken. Met afstandsschoten van Leenen en Van Hoof bepaalde de thuisploeg de eindstand op 4-0.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Stiphout Vooruit.