Datum

4 oktober 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

In een wedstrijd met twee verschillende gezichten vergaten de paarswitten zichzelf in de eerste helft te belonen. In de tweede helft drong de thuisploeg SSE terug op eigen helft en dan is het wachten op de gelijkmaker.
SSE begon uitstekend aan de wedstrijd, al na enkele minuten was Erwin Altena gevaarlijk. Zwaar gehinderd ging zijn inzet naast. In de zevende minuut werd Mikey Martens op links weggestuurd en zijn messcherpe voorzet tikte Erwin Altena bij de tweede paal binnen, 0-1.
Even later verzuimde de geheel vrijstaande Merijn Altena de score op te voeren, zijn kopbal ging naast. Ook een tweetal kansen van Erwin Altena gingen er niet in, de SJVV-goalie kon redding brengen. Aan de andere kant was SSE-doelman Claudio Zanetti heel attent na dom balverlies van SSE op het middenveld. Vlak voor rust vond Erwin Altena wederom de doelman op zijn weg na een prima aanval. Door het missen van een handvol kansen ging SSE slechts met een 1-0 voorsprong de rust in.
Na rust een heel ander SSE dat ver terugzakte en met de linies veel te ver uit elkaar voetbalde. Dit speelde SJVV natuurlijk in de kaart die steeds opportunistischer gingen voetballen.
Claudio Zanetti tikte een vrije trap uitstekend uit de hoek en ook op enkele andere inzetten bracht hij redding. Op het schot van Keunen in blessuretijd was ook hij kansloos, 1-1.
Op basis van de tweede helft hield SJVV terecht een punt over aan deze wedstrijd. Hopelijk staat het vizier volgende week thuis tegen koploper Brandevoort wel scherper afgesteld.