6 september 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Tegen Rood Wit'67 won SSE in een gelijk opgaande wedstrijd met 0-1.

De eerste kans was voor de thuisploeg, de kopbal ging echter naast. Al na 6 minuten was het Jochem Vestjens die zich knap vrijmaakte en van 20 meter de bal in de hoek schoot, 0-1.

Rood Wit had de pech dat het in korte tijd tweemaal de paal raakte en keeper Jim Wijnen bij een vrije trap op zijn post was. Vlak voor rust miste debutant Roy Lemmen een scherpe voorzet bij de eerste paal en stuitte Mikey Martens vervolgens op de doelman.

Na rust eenzelfde spelbeeld, met aan beide zijde enkele kansen. De beste was nog wel voor Roy Lemmen, die op snelheid doorbrak en zijn prima inzet nog net via de vingertoppen van de Rood Wit goalie overgetikt zag worden.

Gescoord werd er niet meer en zo tankte SSE vertrouwen voor de volgende wedstrijd, wederom voor de beker tegen oude bekende FC Cranendonck.