Terugblik op ouderavond voor ouders van SSE jeugdspelers - SSE

Sponsors

Terugblik op ouderavond voor ouders van SSE jeugdspelers

18 mei 2023 8:45

Frank van den Boomen

Woensdag 10 mei hebben we voor alle ouders van onze jeugdspelers en potentiƫle nieuwe leden een bijeenkomst gehouden ter voorbereiding op het volgende seizoen. Het lijkt nog ver weg maar als de vakantie eenmaal begint zitten de agenda's snel vol geboekt. We hebben ervoor gekozen om alle ouders en vrijwilligers tijdig te informeren over onze plannen voor het volgende seizoen.

We kijken terug op een goede bijeenkomst met een mooie opkomst. Bijgevoegd is de presentatie van deze avond hierin vind je ook de conceptindelingen voor het nieuwe seizoen en de data van de wedstrijden en activiteiten voor het einde van het seizoen 2022-2023 en de voorbereiding op het seizoen 2023-2024. Ook is de speeldagenkalender 2023-2024 bijgevoegd, hierin zie je de wedstrijddagen en vrije weekenden voor het komende seizoen. Zet alle voetbaldata alvast in de agenda zodat je niets hoeft te missen. 
 
Het aantal jeugdleden is voor het derde jaar op rij gegroeid. Een prestatie waar we als club trots op zijn en wat ons de bevestiging geeft dat we op de goede weg zitten met ons beleid en de inzet van onze enthousiaste trainers, leiders en vrijwilligers. Dit biedt een mooie basis voor onze club. Ook de 'corona' geboortegolf en de nieuwbouw in De Goede Vaart biedt perspectief naar de toekomst qua groei van het aantal nieuwe leden. 
 
Desondanks blijft onze kleine club uitdagingen hebben op het gebied van indelingen en doorstroom naar de senioren. We kunnen hier met de huidige spelers een goede invulling aan geven. Naar de toekomst is een samenwerking voor ons bespreekbaar om ieder kind op het juiste niveau te kunnen laten voetballen. In wat voor vorm of hoe dit er uit kan zien is nog totaal onbekend en zal nader verkend worden. Een mooie opdracht voor onze nieuwe jeugdcommissie voetbaltechnische zaken gevormd door een aantal enthousiaste ouders die een bijdrage willen leveren aan de toekomst van onze club. 
 
Ook de activiteitencommissie heeft weer een mooi aantal activiteiten voor het einde van het seizoen. Zoals het jeugdkamp op zaterdag 10 en zondag 11 juni en de diplomadag op woensdag 21 juni. 
 
Voor de werving van nieuwe leden is er op vrijdag 12 mei een voetbalclinic geweest voor alle leerlingen van de Basisschool de Vonder. Hierbij hebben alle kinderen mogen ervaren wat voetballen is. Afgelopen week zijn de trainingen drukker bezocht geweest door leerlingen die enthousiast zijn geworden en nogmaals terug wilde komen. Hopelijk zien we velen van deze leerlingen komend seizoen bij ons op de voetbalclub. Om de jongere kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met voetballen starten we op 3 en 10 juni met Bengelbal. Een activiteit speciaal gericht op de kinderen van 4-6 jaar om spelenderwijs kennis te maken met het voetbal. 
 
Heb je zin om komend seizoen bij SSE te komen voetballen geef je dan uiterlijk 1 juni op via deze link.
 
Wil je als 4-6 jarige meedoen met Bengelbal geef je dan vrijblijvend op via deze link.
 
En wil je als ouder/volwassene als vrijwilliger iets betekenen voor de club meld je dan bij Frank van den Boomen (0651133667). Het is leuk om te doen en vele handen maken licht werk en zorgen dat al onze jeugdspelers een leuke en leerzame tijd kunnen hebben bij SSE. 
 
Ik wil via deze weg alle trainers, leiders, vrijwilligers en ouders die zich ingezet hebben voor de club bedanken voor hun inzet voor het huidige seizoen!
 
Veel plezier met de laatste activiteiten dit seizoen. Geniet van de zomervakantie en op naar een nieuw voetbalseizoen met zijn allen!
 
Namens de jeugdafdeling en -trainers van SSE 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!