Sponsors

Stem op SSE tijdens RaboClubsupport!

4 oktober 2021 22:15

Het bestuur

Met RaboClubsupport steunt Rabobank al jaren verenigingen in het realiseren van mooie doelen. Vorig jaar wist SSE een erg mooi bedrag bij elkaar te krijgen dankzij jullie steun! Dit jaar hebben we een duidelijk doel. De inrichting van onze kantine, het middelpunt van de vereniging, is hoognodig aan vervanging toe. Help jij SSE mee naar een kantine voor iedereen? Stem dan op SSE tijdens RaboClubsupport!

In 2020 bracht RaboClubsupport ruim €1.200,- in het laadje voor het verduurzamen van onze club. Een enorm mooi bedrag dat we kunnen gebruiken in het realiseren van zonnepanelen op ons mooie clubgebouw. Dit jaar is het clubgebouw zelf aan de beurt. De inrichting van de kantine is namelijk al een aantal jaren aan vervanging toe en de roep om een meer “huiselijk” gevoel blijft terugkomen. Genoeg reden om deze editie van RaboClubsupport te wijden aan het vernieuwen van onze mooie kantine!

De kantine is voor jong én oud het middelpunt van de vereniging. Het is dan ook erg belangrijk dat iedereen zich hier thuis kan voelen. Inmiddels worden er al slagen gemaakt in het inrichten van de kantine. Waarbij het plan steeds meer vorm begint te krijgen. Draag jij graag je steentje bij aan een gezellig, gastvrije en moderne kantine? Stem dan op SSE tijdens RaboClubsupport!

Ps. Heb jij nog goede ideeën die we zeker mee moeten nemen in het vernieuwen van onze kantine? Deel je goede idee met Bart van de Ven of Jari Dirven.

Weten hoe je moet stemmen? Bekijk het handige onderstaande overzicht:

Rabo_Clubsupport_uitleg_4.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!