Sponsors

Nieuwe hoofdsponsor “Boerentrots” gepresenteerd tijdens voetvolleytoernooi S.S.E.

21 juni 2021 21:45

Jari Dirven

Op zaterdag 19 juni werd het seizoen bij S.S.E. afgesloten met een voetvolleytoernooi voor alle seniorenleden. Ook werd op deze dag met trots de nieuwe hoofdsponsor “Boerentrots” en het shirt gepresenteerd!

Waar alle teams afgelopen zomer vol enthousiasme aan het seizoen begonnen, werd de competitie helaas snel stilgelegd. Lang werd nog gehoopt op een herstart, of dan in ieder geval een Regiocup, maar nadat dit ook niet meer mogelijk bleek werd het uiteindelijk een seizoen om maar heel vlug te vergeten. Nadat de cijfers omlaag gingen besloten we toch om volgens alle nog bestaande regels een mooie SSE dag te organiseren.

Tijdens de dag presenteerden we met trots onze nieuwe hoofdsponsor. Tijdens het afgelopen seizoen is de sponsorcommissie actief op zoek geweest naar een nieuwe hoofdsponsor. Toen het idee werd geopperd om de agrarische sector van Someren-Eind te benaderen werd dit met enthousiasme opgepakt. Er werd een flyer gemaakt met de titel: SSE zoekt boer!

En deze boeren werden gevonden! Direct reageerde een grote groep boeren positief op het idee om met de agrarische ondernemers rondom Someren – Eind een maatschappelijk steentje bij te dragen in het verkleinen van de kloof tussen boer en burger.

Voetbalvereniging SSE kent veel leden die actief zijn in de agrarische sector en nu laat ook ons eerste elftal de komende drie jaar wekelijks zien dat zij trots zijn op deze mooie sector. Wij kijken uit naar deze mooie en duurzame samenwerking!

Voetvolleykampioenschap

Naast de presentatie van de hoofdsponsor organiseerde SSE voor het eerst een voetvolleytoernooi. 12 teams streden om de winst, waarna VV Gestel, bestaande uit: Jack Peters, Wakar Maboob, Karin Velings en Marc Cleven, er na een zinderende finale met de winst vandoor ging. Ook in de halve finale wisten ze, na een weergaloze wedstrijd van Ronald Claessens, de grote favoriet SV Lierop over de knie te leggen.Presentatie_hoofdsponsor_1.jpeg

Boerentrots_paars.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!